Menu Vind een salon

5 manieren om Infinium Pure-haarspray te gebruiken

De meesten onder ons bewaren haarspray eerder voor speciale gelegenheden, maar het komt eigenlijk ook prima van pas als je 's morgens voor de spiegel staat. Ga creatief aan de slag met Infinium Pure van L'Oréal Professionnel.

De hypoallergene spray bevat 6 ingrediënten en staat garant voor een kapsel dat op zijn plaats blijft zitten. Het is bovendien aangepast aan dagelijks gebruik.

 

Hallo volume!

 

Geef je haarwortels een extra boost met behulp van haarspray. Eens je haar ongeveer 60% droog is, verdeel je lokken dan in middelgrote delen en duw ze lichtjes naar boven voor je ze vastmaakt. Haal de haardroger boven en breng dan een gezonde dosis haarspray aan. Maak je haar los en bewonder het resultaat!

 

Tem rebelse lokken

 

Als je graag een supersteile look wil, spray de haarspray dan op je haarborstel voor je ermee door je lokken gaat. Infinium Pure is anders dan andere haarsprays want het brengt maar een fijne dosis aan, waardoor je haar makkelijk te stylen is en zacht blijft.

 

Extra houvast

 

Wil je dat je kapsel een hele avond braaf op zijn plaats blijft? Geef je schuivertjes wat extra houvast! Spuit wat haarspray erover en laat ze drogen voor je ze in je haar aanbrengt.

 

Extra textuur na het drogen

 

Voor een kapsel zonder middel van je krul- en steiltang, spray dan genoeg Infinium Pure over je lokken voor je ze vastbindt in een vlecht of ballerinabun. Eens het geheel droog is, zal je zien dat je textuur in je lokken hebt om u tegen te zeggen! Voor krullen die lang blijven zitten, zorg je er best voor dat je spray aanbrengt op elke lok apart, in plaats van je hele vlecht in een keer te willen aanvallen.

 

Hou je pony in toom

 

Als je French Girl hair aan het rocken bent, kan je misschien wat hulp gebruiken om je pony te temmen. Hou hem steil en op zijn plaats met wat haarspray en laat hem drogen voor je hem met een steiltang te lijf gaat.

—  Gerelateerde artikelen  —

3 Manieren om je kapsel op te frissen: ga trendy de lente in!

De lente is eindelijk in het land! We kunnen onze garderobe gaan aanpassen aan het warmere weer, maar ook ons haar mogen we niet vergeten...

3 Manieren om je kapsel op te frissen: ga trendy de lente in!
5 snelle kapsels voor het werk dankzij Infinium Pure-haarspray
5 snelle kapsels voor het werk dankzij Infinium Pure-haarspray

Een dagelijkse routine kan misschien wat monotoon klinken, maar dat hoeft niet zo te zijn! Steel de show in de vergaderzaal dankzij Infinium Pure...

Vind een L'Oréal Professionnel salon bij u in de buurt

De benodigdheden

Haarstyling
Haarstyling
Meer weten

Meest gelezen